SIRIGOS CONSTRUCTION – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ & ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γενικά

Με αφοσίωση στις επιθυμίες του κάθε ιδιοκτήτη, παραδίδουμε ποιοτικές κατασκευές εντός χρονοδιαγράμματος και χωρίς παρέκκλιση από τον αρχικό προϋπολογισμό. Η εντιμότητα είναι το πολυτιμότερο μας προσόν και η αξία που χαρακτηρίζει την κάθε μας δραστηριότητα.

Ιωάννης Φωτ. Συρίγος |  Manager-Director Sirigos Construction

Τομείς Δραστηριότητας

Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχουμε συμπληρώσει με επιτυχία περισσότερα από 2500 κατασκευαστικά έργα. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας, με το ίδιο μεράκι και υπευθυνότητα και με γνώμονα την ικανοποίηση του ιδιοκτήτη.

Οικιστικά και εμπορικά κτήρια
Οικίες, εξοχικές επαύλεις, συγκροτήματα διαμερισμάτων, εμπορικά κτήρια, αποθήκες και βιομηχανικά κτήρια.

Ανακαινίσεις – Αναπαλαιώσεις
Ανακαινίσεις και επεκτάσεις κατοικιών. Αντισεισμική αναβάθμιση κτηρίων. Ενίσχυση με ανθρακονήματα. Επίλυση προβλημάτων θερμομόνωσης και υγρομόνωσης. Αναπαλαίωση ιστορικών κτηρίων.

Εξωτερικό Χώροι – Τοπιοτέχνιση
Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, πισίνες, χώροι στάθμευσης, πλατείες.

Ανακαινίσεις

Πολλά από τα έργα μας αφορούν την ανακαίνιση σπιτιών, διαμερισμάτων ή καταστημάτων. Μία ανακαίνιση διαρκεί συνήθως 2-6 μήνες αναλόγως τους εύρους εργασιών.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση καταστημάτων μέσα σε λίγες μέρες ώστε να επαναλειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό.

Σε άλλες περιπτώσεις η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε ενώ οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο εξωτερικό με την εταιρεία μας να στέλνει φωτογραφίες και να επικοινωνεί καθημερινά με τον πελάτη.

Στις περισσότερες ανακαινίσεις περιλαμβάνουν ορισμένες από τις εξής εργασίες:

  • Μικρές επεκτάσεις (επιπλέον δωμάτια ή επιπλέον όροφος)
  • Μικρές μετατροπές όπως ενοποίηση χώρων, αύξηση του ανοίγματος θυρών και παραθύρων ή νέα ανοίγματα
  • Τοποθέτηση καινούργιου πατώματος (καινούργια κεραμικά, μάρμαρο, ή γρανίτης)
  • Αλλαγή ή συντήρηση (παράθυρα, πόρτες, κάγκελα)
  • Αλλαγή ειδών υγιεινής και επιδιόρθωση υδραυλικής εγκατάστασης
  • Αλλαγή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης (περισσότερες μπριζες, καλώδια Ethernet, συστήματα συναγερμού)
  • Βελτίωση εξωτερικών χώρων (τοποιοτέχνιση, ανακαίνιση βεράντας, γκαράζ, πέργολες, πισίνες)

Μονώσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μόνωσης ταρατσών κυρίως και δαπέδου αναλαμβάνοντας οποιοδήποτε έργο μικρό ή μεγάλο σε όλη την Ελλάδα. Από την αρχή της δημιουργίας της, παρέμεινε αυστηρά στον τομέα της εφαρμογής των υλικών χωρίς κάποια εμπορική δραστηριότητα ώστε να διατηρεί την αξιοπιστία στην επιλογή και εφαρμογή τους σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις ανάγκες του κτιρίου σας και χωρίς κανένα εμπορικό συμφέρον.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα επώνυμα υλικά εγγυάται γραπτώς για το αποτέλεσμα δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα από τα θεμέλια έως την οροφή και πάντοτε με ειλικρίνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη.

Αναπαλαιώσεις

Η πέτρα είναι ένα από τα αρχαιότερα υλικά οικοδομής που πάντα θα ενθουσιάζει. Είναι φυσικό υλικό με ποικίλες εφαρμογές, εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και απαράμιλλη αντοχή στο χρόνο. Ειδικότερα στην Ελλάδα τα πετρόκτιστα σπίτια έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

Στα έργα μας συχνά καλούμαστε να κτίσουμε πέτρα (πετρόκτιστα σπίτια, τζάκια, περιφράξεις, κήποι, τοίχοι αντιστήριξης, παραδοσιακά μνημεία). Αφού κατανοήσουμε τις απαιτήσεις του κάθε ιδιοκτήτη θα επιλέξουμε την κατάλληλη πέτρα. Πρέπει να είναι σκληρή, ανθεκτική στο νερό, με την επιθυμητή υφή και χρωματισμό.

Κατόπιν, μια ομάδα μαστόρων που ασχολούνται αποκλειστικά με την πέτρα, θα την κτίσουν με μεράκι και σύμφωνα με τη δοκιμασμένη τεχνική μας.

Ειδικές Κατασκευές – Σοβατίσματα – Οικοδομικές Εργασίες

Με όπλο την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία του τεχνικού συνεργείου μας, αναλαμβάνουμε σοβατίσματα εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων για την προστασία τους και την καλύτερη αισθητική τους.

Ανάλογα με την περίσταση, χρησιμοποιούμε την αντίστοιχη μέθοδο σοβατίσματος με σκοπό την εξασφάλιση του τελικού αποτελέσματος και τη μακροβιότητα του έργου.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε.

Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

Συνεργάτες & Προμηθευτές

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των δομικών υλικών, όπως

Ζητήστε μια ΔΩΡΕΑΝ προσφορά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ *
EMAIL ADDRESS *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΘΕΜΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;